Ståmatta bäst i test – Bäst ståmatta 2024

Ståmattor kan göra stor skillnad på arbetsplatsen. De hjälper till att minska belastningen på leder och muskler, uppmuntrar till bättre ställning, ökar energin, minskar trötthet och fungerar i olika arbetsmiljöer. Tack vare ergonomisk design och hållbara material bidrar de även till bättre blodcirkulation och produktivitet.

Det finns många ståmattor på marknaden. I vår guide går vi igenom flera alternativ och listar de fem bästa enligt våra kriterier. Fortsätt läsa för att hitta en ståmatta som passar just dina behov.

Översikt – Top 3 ståmattor 2024

1. Workflow – Bäst

2. Captain – Med stöd

3. JobOut – Snyggast

Ståmattor bäst i test 2024

1.Workflof Base – Bästa klassiska ståmattan

Bäst ståmatta

Designad med omsorg och precision, är denna ergonomiska ståmatta skapad för att inte bara lätta på bördan av stående arbete, utan också för att fördela trycket jämnt över fötter, höfter och knän. Det är som att ge dina fötter och kropp ett andrum, och resultatet? En arbetsdag som känns mer aktiv och mindre påfrestande.

Fördelarna med JobOut Ståmatta Klassisk blir tydliga:

Ökad Blodcirkulation och Förbränning: När du står på denna ståmatta, får du inte bara komfort utan även en boost för blodcirkulationen och en ökad förbränning. Det är som en mini-träningspass mitt i arbetsdagen.

Tryckavlastning på Ryggdiskar och Fötter: Den minskar trycket på ryggdiskar och fötter, vilket är särskilt välkommet under längre stunder av stående. Farväl trötthet och välkommen till en mer energifylld dag.

Skapa en Hälsosam Arbetsmiljö: JobOut Ståmatta Klassisk blir din partner i att skapa en hälsosam arbetsmiljö. Dess ergonomiska design hjälper till att bibehålla en sund arbetsställning och minimerar risken för långsiktiga hälsoproblem.

Aktiv Touch på Vardagen: Integrera en aktiv touch i din vardag med denna ståmatta. Oavsett om du står stilla vid skrivbordet eller rör dig runt i köket, gör den det enkelt att införliva rörelse i din dagliga rutin.

 • Material: PU och PVC.

 • Mått: 72 x 51 x 2 cm.

Bäst ståmatta
 • Material: PU och PVC.

 • Mått: 72 x 51 x 2 cm.

2. Captain – Ståmatta med fotstöd

Bäst ståmatta

JobOut tar arbetskomfort till en ny nivå med sin unika ståmatta som är utrustad med inbyggt fotstöd. Den banbrytande designen möjliggör naturliga positionsförändringar, och tillsammans med ståmattans unika egenskaper skapar den en optimal arbetsupplevelse genom att avlasta dina ben, rygg och nacke.

Varför välja JobOuts ståmatta med inbyggt fotstöd:

Naturliga Positionsbyten: Innovativt inbyggt fotstöd ger dig friheten att göra naturliga positionsförändringar under arbetsdagen. Det främjar rörlighet och minimerar den statiska belastningen på kroppen.

Avlastning för Ben, Rygg och Nacke: Den unika kombinationen av inbyggt fotstöd och ståmattans egenskaper skapar en perfekt balans för att avlasta dina ben, rygg och nacke. Det är som att ge din kropp en skonsam omfamning under arbetspasset.

Bekväm Arbetsmiljö: Skapa en bekvämare arbetsmiljö med JobOuts ståmatta. Den anpassningsbara designen gör det möjligt för dig att skräddarsy din arbetsyta och minimera den dagliga belastningen.

Optimera Din Arbetsdag: Välj JobOuts ståmatta med inbyggt fotstöd för att optimera din arbetsdag. Upplev hur enkelhet och ergonomi kan skapa en mer produktiv och trivsam arbetsmiljö.

 • Mått: 73 x 61 x 3/10,8 cm

 • Material: PU och SBR

Bäst ståmatta
 • Mått: 73 x 61 x 3/10,8 cm

 • Material: PU och SBR

Bäst ryggstöd

JobOut Ståmatta Design är inte bara en ståmatta, den är en harmonisk förening av ergonomi och estetik, skapad för att erbjuda en unik lösning för avlastning under stående arbete. Denna ståmatta är inte bara en praktisk investering – den är också en konstnärlig touch till din arbetsplats.

Utforska varför JobOut Ståmatta Design är ett steg före:

Ergonomisk Lättnad under Stående Arbete: JobOut Ståmatta Design är din pålitliga partner för att minska påfrestningen under stående arbete, vilket resulterar i ökad komfort och minskad trötthet. Varje steg blir en njutning när du står på denna unikt designade ståmatta.

Bättre Blodcirkulation och Aktivitet: Den ergonomiska designen främjar inte bara bekväma arbetsförhållanden utan ökar även blodcirkulationen och kaloriförbränningen. Ge din arbetsdag en extra dos av aktivitet och hälsa genom att välja JobOut Ståmatta Design.

Estetik Möt Ergonomi: Bland de snyggaste på marknaden idag, JobOut Ståmatta Design är en visuell pärla. Den förenar estetik och ergonomi på ett sätt som gör den till en investering i inte bara din hälsa utan också arbetsplatsens visuella appell.

 • Finns i fler färger

 • Slitstarkt material

Bäst ryggstöd
 • Finns i fler färger

 • Slitstarkt material

Bäst ståmatta

JobOut Ståmatta Design, likt sin föregångare, är skapad för att kombinera komfort och hälsa vid stående arbete. Den ergonomiska designen är en förlängning av systerprodukten och strävar efter att göra varje stående ögonblick till en upplevelse av välbefinnande.

Denna ståmatta är inte bara en plats att stå – den är en investering i din hälsa. Den skonsamma avlastningen den erbjuder kroppen och den jämnt fördelade belastningen över fötterna skapar en behaglig arbetsmiljö.

Utforska fördelarna med JobOut Ståmatta Design:

Förbättrad Blodcirkulation och Ökad Förbränning: Upptäck fördelarna med förbättrad blodcirkulation och ökad förbränning med varje steg på JobOut Ståmatta Design. Den blir en dynamisk del av din dag och hjälper till att hålla energinivån hög.

Tryckavlastning på Ryggdiskar och Fötter: Den ergonomiska utformningen minimerar trycket på ryggdiskar och fötter. Det är som att ge din kropp en paus från den konstanta påfrestningen och skapar en mer avslappnad arbetsmiljö.

Slitstarkt Filtmaterial och Elegant Läderhänge: Tillverkad av slitstarkt filtmaterial, ger JobOut Ståmatta Design inte bara komfort utan också hållbarhet. Dess eleganta hänge i äkta läder ger även en touch av stil till din arbetsplats.

 • Finns i flera färger

 • Slitstarkt material

Bäst ståmatta
 • Finns i flera färger

 • Slitstarkt material

Bäst ståmatta med massage

JobOut Ståmatta Massage, skapad med inspiration från zonterapi, är din nyckel till en harmonisk och energifylld arbetsdag. Genom att rikta trycket mot specifika fotområden skapar denna massagematta en våg av energi och stimulans som sveper genom hela din kropp. Mångsidig nog att användas både stående och sittande, blir den din trogna följeslagare på arbetsplatsen.

Här är vad JobOut Ståmatta Massage har att erbjuda:

Fokuserat Tryck för Ökad Energi: Denna massagematta använder målinriktat tryck på specifika fotområden, inspirerat av zonterapi. Resultatet är ökad energi och välbefinnande som sprider sig genom hela kroppen, oavsett om du står vid skrivbordet eller tar en stunds vila sittande.

Förbättrad Blodcirkulation och Högre Energinivå: Integrera JobOut Ståmatta Massage i din dagliga rutin och upplev en ökning i blodcirkulationen, vilket ger en naturlig höjning av energinivån. Det tar bara några minuter för denna ståmatta att väcka liv i din kropp och ge dig den boost du behöver.

Minska Smärta och Stress Effektivt: För en snabb och effektiv lindring av smärta och stress är JobOut Ståmatta Massage det perfekta valet. Det målinriktade trycket arbetar som en terapeutisk behandling, vilket minskar spänningar och ökar känslan av välbefinnande.

Optimera Din Arbetsdag med Dynamisk Miljö: Skapa en arbetsmiljö som pulserar av energi genom att integrera denna massagematta. Din arbetsdag blir inte bara produktiv, den blir också fylld med en dynamisk känsla av välbefinnande.

 • Storlek: 120 x 31 cm.

 • Massagematta för zonterapi under fötterna

 • Används både stående och sittandes

 • Storlek: 120 x 31 cm.

 • Massagematta för zonterapi under fötterna

 • Används både stående och sittandes

Fördelar med att använda en ståmatta

 • Lindra trycket på leder och muskler: Långa perioder av stående arbete kan leda till påfrestningar. En ståmatta minskar detta tryck och erbjuder viktig dämpning, vilket skyddar dina fötter och ben.
 • Främja en hälsosam arbetsställning: Genom att uppmuntra till en balanserad och upprätt hållning, kan ståmattor bidra till att minska risken för rygg- och nackbesvär över tid.
 • Förbättrar produktivitet: Ståmattans dämpande effekt gör det möjligt att stå bekvämt längre utan att känna trötthet. Ståmattor främjar bättre blodflöde till fötterna, vilket kan höja din energinivå och koncentration under arbetsdagen.
 • Anpassningsbar till olika miljöer: Använd din ståmatta i olika sammanhang, som i köket, vid arbetsbänken eller skrivbordet. Deras lätta design gör dem enkla att flytta och anpassa efter behov oavsett om det är vid skrivbordet, i köket eller vid arbetsbänken.